Participació en el concurs Pica Lletres

El dia 14 de maig els grups de 3rB i 3rC del Centre van participar en el concurs Pica Lletres de VOTV, en el  centre cultural la Troca.

L’estudi era molt senzill i l’única decoració que hi havia eren les dues taules on se situaven els concursants. Hi havia tres càmeres, i un jurat, que no sortia al plató i que validava les respostes dels participants. Tot els participants, i el presentador portaven un micròfon i li donaven instruccions per un auricular.

El presentador ens deia quan havíem d’aplaudir, estar amb silenci i  sobretot ens va advertir que apaguéssim els mòbils.

El curs de 3rB van concursar-hi el Pau Muntada, el Mario Vita i l’Anna Vanrell i de 3rC, l’Andrea Pérez, la Marina Hernández i el Sergi Jáimez. Abans de comencés el concurs van estar tots ells i els contrincants en una habitació on els ho van explicar tot.

El programa va durar més o menys  1 hora. Només van repetir els aplaudiments del final. La classe de 3rB van concursar contra l’escola Jardí i 3rC contra l’escola Cervetó.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>