La festa de Sant Jordi

L’alumnat de 1r d’ESO  va tocar amb  flautes i xilòfons  la cançó “Pirates del Carib”. Després van actuar alguns alumnes de 2n d’ESO que també van tocar amb instruments la banda sonora de” Joc de Trons”. Els nois de 3r d’ESO van cantar la cançó de Lluis Llach “Que tinguem sort”. Els de 4t van cantar, i al mateix temps, van fer un petit ball amb “La cançó del lladre”.  A nivell individual o amb grup van actuar la Soumaya de 4t A amb una cançó en anglès i de 3rB el Pau, l’Adrià i la Laia Aymerich. Finalment alguns professors van sortir a cantar” L’Estaca” de Lluis Llach. Entre cada actuació que feien, els presentadors lliuraven  els premis literaris repartits en categories També es van premiar els punts de llibre, i la fotografia matemàtica. Va ser un Sant Jordi molt participatiu, amb tota la sala d’actes de gom a gom i amb l’institut molt guarnit gràcies a l’alumnat de 4t d’ESO que dies abans van emparar els passadissos de tot el centre i el vestíbul. El motiu de la decoració era omplir l’institut de cultura referida a pintura, literatura, música, cinema, física, química amb l’objectiu d’aprendre constantment.

SANT JORDI 2013 020

 

SANT JORDI 2013 041

 

SANT JORDI 2013 034

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>