José Manuel Paniagua, campió d’Espanya a Pamplona

L’equip ,al qual pertany el nostre alumne José Manuel Paniagua, es va proclamar campió d’Espanya d’handbol a Pamplona ja que va guanyar  al BM Carabanchel per 33-36. El partit es va jugar al pavelló Anaitasuna

El  partit va estar  carregat d’ emoció i  la lluita per aconseguir el títol va ser constant fins al final. A la mitja part part van arribar a un empat a 16 en el marcador, però la   represa es va convertir en una batalla   ben igualada que va arribar  al final del matx amb un empat a 29 gols. Després d’ una pròrroga, el BM Granollers es va proclamar campió.

Aquesta fita es va convertir en un  dia històric pel BM Granollers, que des de la temporada 98-99 no aconseguia proclamar-se campió d’Espanya en aquesta categoria. Cal recordar que aquesta generació ja va ser campiona d’Espanya en la categoria Cadet l’any 2011, també sota les ordres de Sergio Pozo.

José  Manuel Paniagua, 2n de Batxillerat A

JOSE PANIAGUA EQUIP

                                                Grup Campió BM Granollers

JOSE PANIAGUA SOL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                            José Manuel amb la copa de guanyadors

 

 

 

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>