Assemblea de Mestres del Vallès Oriental.

L’Assemblea de Mestres del Vallès va sorgir a partir de la trobada de diferents professors i mestres de centres de Granollers i rodalies a la concentració realitzada el dimecres 8 de febrer de 2012 davant l’ajuntament de Granollers, amb el neguit comú de veure com s’està deteriorant l’escola pública i amb la convicció que com a docents havien d’actuar al respecte.

El dimarts 13 de febrer coincidint amb les accions de protesta convocades pels sindicats d’arreu de Catalunya van organitzar una jornada de reflexió i en defensa de l’escola pública a l’Escola Ponent de Granollers, amb l’assistència d’unes 100 persones entre docents de les diferents etapes educatives, famílies i estudiants.

En l’Assemblea que es va realitzar aquell dia, va sorgir l’Assemblea de Mestres del Vallès Oriental amb l’objectiu de crear un espai de trobada i coordinació a nivell de Granollers i altres poblacions.

Aquesta assemblea està formada per nombrosos mestres del Vallès, incloent-hi molts mestres del nostre centre. L’assemblea protesta contra les retallades i sobretot contra la nova reforma educativa LOMCE. Organitzen manifestacions i concentracions per diferents ciutats del Vallès Oriental i també per Barcelona.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>