Mitja Marató Granollers 2013

La mitja marató d’ aquest any es va fer el diumenge 3 de febrer. És una tradició de Granollers que es celebra des de molts anys i  per tota la població és molt important. Els corredors s’han anat preparant  des de fa molt temps.

Per poder-hi  participar s’havia de pagar el següent:

- 21 euros  per a les persones que es van inscriure abans del 27 d’ octubre de 2012, a les 24 h.

- 22 euros per a les persones que s’inscrivien a partir del 28 d’ octubre fins al 30 de novembre.

- 25 euros  per a les persones que s’inscrivien a partir de l’1 de desembre .
Es va arribar als 12.000 inscrits.

Aquest any tots els corredors de la Mitja van córrer amb Xip.

El recorregut de la mitja va ser aquest:

GUANYADORS.

En categoria masculina:
Els guanyadors van ser l’olímpic Stephen Kiprotich, amb un temps d’1:01:15; Carles Castillejo, que va  batre el récord de Catalunya amb  1:01:18, i en tercer lloc ha quedat el kenyata David Maru, amb un temps de 1:03:53.

   I en categoria femenina:

   La primera va ser la kenyata Jebichi Yator, amb 1:14:24; la segona Vanessa Veiga, amb          1:15:01; i en tercer lloc, la navarresa Raquel Gómez, amb 1:15:26.

 La mitja també va tenir una finalitat solidària, ja que va  tornar a córrer contra el càncer. Si l’any passat es van fer 21 km en record del Jordi Vinardell, aquest any se n’hi han sumat 21 més per al nens i nenes malalts de càncer, completant una mitja solidària i recorrent els primers 42 km d’un camí més llarg que només s’acabarà  quan haurem descobert com vèncer definitivament aquesta malaltia en tots els casos. La campanya Correx2, gràcies a la col·laboració de molta gent, ha aconseguit recollir 38.163,79€, que es destinaran a la investigació sobre el neuroblastoma  (un dels tumors pediàtrics més freqüents).

Tots els  que hem comprat, regalat o portat el mocador en aquests 2 mesos de campanya o cada corredor que va fer La Mitja lluint el mocador solidari, ha fet possible no només que  s’encomanessin les ganes de participar-hi,  sinó que això representés una acció de solidaritat. Com van dir els seus promotors, la Mònica i en Josep Maria, a qui se’ls ha mort una filla de càncer: “ara volem córrer; córrer pels nens que estan hospitalitzats i no ho poden fer. Córrer perquè cap nen deixi de tenir un futur davant seu. Córrer per lluitar contra els càncers infantils. Córrer perquè tenim pressa. Pressa per enviar un missatge als nens i als pares que ara estan lluitant directament amb aquesta malaltia.”

484954_297932796984839_2029761395_n

Amb la venda  de  més de 6.000 mocadors  es van aconseguir 38.163,79 €.

 Per trobar més informació.

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>