Pel·lícules

El hobbit!

     EL HÒBBIT

Recomano aquesta pel·lícula a qui els agrada l’aventura i la fantasia, i als qui van veure “El senyor dels anells” ja que segurament els interessarà molt més. Jo sóc una de les que vaig veure totes les pel·lícules i aquesta no és que sigui la millor, però és increïble, amb molta acció i algunes parts còmiques. A la pel·lícula ens explica la història del protagonista Bilbo Bolsón, que s’embarca en la recuperació del tresor i del regne nan de Erebor, arrabassats pel terrible drac Smaug. Bilbo es troba acompanyat de tretze nans dirigits pel llegendari guerrer Thorin Escut de roure i del mag gris Gandalf. El seu viatge els fa endinsar-se al bosc, creuant terres perilloses, on es trobaran amb trasgos, orcs, wargos salvatges, aranyes gegants, canvia pells i bruixots.
Encara que el seu objectiu era la Muntanya Solitària d’Orient, primer van haver d’escapar dels túnels dels trasgos, on Bilbo es troba amb la criatura que canviarà la seva vida per sempre, Gollum.
Aquí, tot sol amb Gollum a la vora d’un llac subterrani, el senzill Bilbo Bolsón no només descobreix, i es sorprèn del astut i valent que pot arribar a ser, sinó que es fa amb el “tresor” de Gollum, un anell que posseeix qualitats molt útils… Es tracta d’un senzill anell d’or lligat al destí de la Terra Mitjana fins a un punt que Bilbo ni tan sols pot imaginar.

¡Rompe Ralph!    ¡ROMPE  RALPH!

Per als qui els agradi les pel·lícules d’animació aquí en tenen una: “¡Rompe Ralph!” A mi m’ha semblat una pel·lícula molt entretinguda i divertida, també la recomano als qui els agraden els videojocs ja que esta basada en molts personatges que hi surten. Tot hi que m’hagués agradat que fessin referència a més videojocs o que n’haguessin hagut d’altres, però la pel·lícula està molt bé. La pel·lícula tracta del protagonista Ralph que està fart de ser l’ombra de Fix-It Felix, el perfecte “noi bo” del seu videojoc. Així que, després de 10 anys fent el mateix i veient com Felix es porta tot el mèrit, Ralph decideix deixar enrere el paper de noi dolent i es posa mans a l’obra emprenent un viatge per totes les generacions de videojocs, demostrant que té fusta d’heroi. Així és com coneix a la implacable Sergent Calhoun en un videojoc de trets en primera persona anomenat Hero s Duty. També apareix Vanellope von Schweetz, un rebel “error” de Sugar Rush, un videojoc de flamants cotxes de carreres. Ralph posa accidentalment en perill el seu món en alliberar a un enemic letal que amenaça tota la galeria de jocs. Podrà Ralph convertir-se en heroi i evitar el desastre abans que sigui massa tard?

El vuelo!              EL VUELO 

Si t’agrada el drama i l’acció no et perdis aquesta pel·lícula, està bastant bé i no es avorrida. La pel·lícula ens explica que el vol SouthJet 227 s’enlaira de Orlando, iniciant el que hauria d’haver estat un trajecte rutinari. El vol no triga a topar amb turbulències molt més violentes del que s’esperava. No és un problema per Whip el pilot. És just llavors quan les coses es torcen de debò. Whip decideix que l’única manera de mantenir l’alçada és fer una maniobra acrobàtica, de manera que pugui lliscar sense els motors fins que aconsegueixi redreçar l’avió i aterrar. Whip veu un clar proper al costat d’una església on pot intentar aterrar. Però podrà fer-ho sense tenir un impacte brutal? Malgrat que la història està massa enfocada en l’addicció del pilot per l’alcohol en comptes del aterratge, en general, la pel·lícula és interessant.

Mamá!             MAMÁ

Aquí teniu una pel·lícula de por per qui els agrada. Aquesta pel·lícula ha estat diferent a les que jo havia vist de por. És molt interessant i entretinguda, us asseguro de que no us avorrireu. La pel·lícula ens explica la desaparició de les germanes Victoria i Lilly el dia que el seu pare va matar a la seva mare. El seu oncle Lucas i la seva novia Annabel les han buscat sense parar durant cinc anys. Aleshores succeeix l’impossible, i les nenes apareixen en una cabana mig derruïda. La parella comença a preguntar-se qui les ha acompanyat fins allà. Annabel intenta oferir una vida normal a les nenes, però acaba convençuda que hi ha una presència malèvola a la casa. Pateixen les germanes d’estrès traumàtic o ve un fantasma a visitar-les? Mentre intenta contestar aquestes inquietants preguntes, la nova mare acabarà descobrint que els murmuris que se senten a l’hora de dormir procedeixen dels llavis d’una presència letal.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>