Recomanacions sèries

ELEMENTARY

És una sèrie televisiva estadounidense creada per Robert Doherty. Es va estrenar el 27 de setembre de l’any passat.

El famós detectiu de Londres, Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) , es trasllada a viure a Nova York. Ha acabat de sortir d’un tractament de rehabilitació per ’addicció a les drogues, i es veu obligat a viure amb la seva sòbria tutora, la Dra Joan Watson ( és la primera vegada que és interpretada per una dona, Lucy Liu), cirurgiana divorciada ,  a la qual ha contractat el pare de Holmes perquè el seu fill es mantingui allunyat de les drogues , i la qual acaba convertint-se en la seva ajudant. Les capacitats d’observació i deducció de Holmes i l’experiència mèdica de Watson resulten ser una combinació excel · lent a l’hora de resoldre els casos més difícils del Departament de Policia de Nova York (NYPD).

De moment només té una temporada i s’han emés 15 capítols.
Aquesta sèrie es pot veure en castellà a la cadena de televisió cuatro els dimarts a les 22:30.

Per saber-ne més:

Aquí us deixem el primer capítol:

           DOCTOR WHO

XP5hx7Hjc1uCpE3a9VtIInvcxfo_q_mM3pdUcYwH776byhyK4RxkgTGZhfOIhYSgTAt6hixK30cCMBi2rDn_kcJN8Kf_CZljDvF1_Muaz1RSQlw6GsknpB9NRg

És una sèrie de televisió de ciència ficció britànica creada per Sydney Newman, C.E. Webber i Donald Wilson.

Es va estrenar per primera vegada el 1963, però al 2005 es va tornar a fer una nova temporada portant el doctor al segle XXI.

El programa segueix les aventures d’un viatger del temps alienígena conegut com “el Doctor”, que viatja en la seva nau espacial i temporal, el TARDIS, que per fora sembla una cabina de policia. Amb els seus companys, explora el temps i l’espai, resolent problemes i arreglant injustícies.

Té 8 temporades i s’han emés més de 769 episodis

Aquí  us deixem el primer capítol

                     WHITE COLLAR

white_collar_wallpaper_by_xsilverwingx-other

Neal Caffrey, un estafador, falsificador i lladre és capturat després d’ haver estat perseguit per l’FBI durant tres anys.  Tancat  en una pressó federal de màxima seguretat decideix escapar-se  per trobar Kate, la seva ex-parella.

Peter Burke, l’agent de l’FBI que inicialment havia capturat Caffrey, el troba en un carreró sense sortida en la seva recerca i el torna a la presó . Aquesta vegada Caffrey dóna informació a Burke sobre proves en un altre cas, però, aquesta informació té un preu: Burke ha de tenir una reunió amb ell. En aquesta reunió, Caffrey proposa un tracte: ajudarà a Burke a atrapar els criminals d’altres casos com part d’un programa de treball d’alliberament. Burke hi està d’acord, i d’aquesta manera  comencen a treballar junts.

La sèrie de moment té quatre temporades.

Per saber-ne més

El primer capítol

 

                                                                                                                                                                    Laura Àlvarez i Carolina  Seminario

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>