Les xerrades de l’IES

Des de fa uns quants dies en el nostre institut s’han iniciat una sèrie de xerrades sobre diversos temes: Sex no sex, tabaquisme , què fer després de 4t d’ESO, jornades informatives a la Universitat Autònoma de Barcelona per a l’alumnat de 2n de Batxillerat, sortides al teatre i la xerrada del parlamentari Jordi Terrades del PSC.

Hi ha hagut xerrades per a tot a l’alumnat de IES, des de primer d’ESO fins a segon de Batxillerat.  L’objectiu és treure’n profit i un aprenentatge sobre cada una.

La xerrada amb el parlamentari va consistir en fer-li preguntes de diferents àmbits, economia, educació, crisis, corrupció…. L’alumnat de segon va ser molt contundent, directe  i sobretot respectuós amb el senyor Terrades. Va haver-hi força indignació davant algunes respostes que no va  aclarir i l’alumnat va confirmar l’opinió general que existeix de la política actual i dels seus polítics.

                                                       HELENAAA REVISTA

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>