La setmana solidària al Cumella

Com cada any l’alumnat del SAC i la professora Bibiana Camarassa han organitzat la Setmana Solidaria. Al llarg de l’ultima setmana de gener tots els cursos del centre han assistit a conferències i xerrades de diferents ONG  entitats solidàries. Una de les més especials va ser la de l’Arcadi Oliveres ja que ens va parlar sobre l’atur que hi ha avui en dia, sobre l’ Estat Espanyol que va voler salvar els bancs i això va fer que donessis molts diners quan s’haguessin  pogut invertir en altres casos tenint en consideració la crisi tremenda que estem vivint.

Per acabar la setmana solidària es va fer ” L’esmorzar solidari”. Com sempre els alumnes podien portar pastissos fets a casa per després vendre’ls a 1 euro i també es podia comprar un got de xocolata desfeta que la va fer com cada any la Jacinta. Com ja fa uns anys amb tots els pastissos que va portar al gent es va fer un concurs, on van donar diversos premis, com el pastÍs més solidari, el més reivindicatiu, etc.  També van venir un grup de dones africanes que van vendre collarets, anells bosses, fets per elles.

Aquesta activitat fa molts anys que es fa i sempre tots els diners van destinats a  ONGs diferents i aquest any els 387,10 euros que vam recollir van destinats a Sonrisas de Bombay.

 

 

pastis 2 pastis 3

pastis 1

 

pastis 4

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>