El futur skatepark, quasi acabat

Com ja sabeu molts joves de Granollers, s’està posant a punt un futur skatepark aquí, a Granollers, que segur que serà tot un èxit.

S’ està  construint al costat de les famoses pistes d’atletisme i es creu que serà força gran, perquè tothom pugui gaudir dels seus skates, scooters, bmx… Malauradament, també se  sap que l’ajuntament de Granollers ha gastat uns quaranta mil euros, i a més, tenint en compte la crisi que actualment es pateix. És per això , que hi ha molta polèmica amb aquest tema, però sapigueu que s’estan aprofitant també elements del skatepark actual.

Sigui com sigui, ara tothom estarà mes content i els skaters podran de nou passar-s’ho molt bé sobre els seus patins, sense molestar a ningú. Això sí, encara  li faltarà més o menys un mes per estar acabat, o sigui que si voleu… aneu-vos preparant!

Sergi Jaimez  i Èric Nogales

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>