Recomanacions de llibres

Primer de tot, us presentaré tres llibres que els podríem catalogar com llibres que   t’enganxen  i no et deixen fins que no els acabes.

La majoria de gent diu o pensa que els clàssics de la literatura són avorrits o cansen molt, però el següent llibre que us ensenyaré és considerat una obra mestra i per alguna cosa deu ser:

Misteri i enginy s’ajunten i creen una novel·la negra genial que manté el suspens tota l’estona.

9788482649917

Deu negrets d’AGATHA CHRISTIE : Aquesta obra és una de les més conegudes d’aquesta escriptora i és simplement increïble. La història passa en una residència d’una illa abandonada comprada per un tal Mr. Owen, un magnat del qual no se’n sap res. S’hi conviden a deu persones, elles no es coneixen molt i tampoc saben perquè són allà. Quan estan tots reunits se’ls acusa un a un d’un assassinat que ells neguen rotundament. A partir d’aquest moment queden aïllats del món i comencen a ser assassinats per algú que no se sap qui és i per tant, desconfien de tothom. Una història que t’atrapa i no et deixa fins al final.

Amor i viatges en el temps junts en una novel·la.

Roig Rubí

La meva segona proposta  està entremig d’una novel·la amb una mica d’amor i  amb viatges a través del temps. Es tracta de la trilogia L’Amor més enllà del temps de  KERSTIN  GIER. Aquesta autora alemana ens presenta tres llibres d’amor com ja indica el seu nom:   El primer, Roig Robí, el segon , Blau Safír i per últim ,Verd Maragda.  La història tracta sobre una noia Gwendolyn,que viu en una casa amb tota la  seva família,  una mica  misteriosa de per si, però el que no sap, i que més tard descobrirà, és que ella, és el misteri,  ja que tot indicava que la seva cosina Charlotte havia de ser la portadora del gen, però per sorpresa de tots,  és Gwen la portadora. Des d’aquest moment, ella serà part del cercle i allà coneixerà Gideon , un altre portador del gen, amb el qual farà les missions i del qual, com tots esperem, s’acabarà enamorant.  Pel que fa a la meva opinió, aquest llibre em va tenir enganxada fins l’última pàgina, i òbviament vaig córrer a la llibreria per comprar-me el segon. El relat està escrit d’una manera senzilla i fàcil de llegir, encara que en algunes parts, almenys pel que  m’ha passat a mi, pots arribar a embolicar-te amb tant nom. Però traient aquestes cosetes, és perfecte, crec que simpatitzes des del primer moment amb Gwendolyn, i Gideon també t’enamora , perquè és massa misteriós i genial. Respecte  a  la trama, és molt interessant, i això que els viatges en el temps  no m’atrauen gaire, però com que li dóna aquest toc d’amor, doncs t’atrapa, també m’agrada molt que es compagini la història d’amor d’ells amb el que els passa a Lucy i Paul, això  fa que hi hagi més intriga.

I per acabar una novel·la de sis volums ( no us espanteu, tampoc són tants), sobre Nicolas Flamel, un alquimista de l’edat mitjana portat a l’edat moderna. El nom de tota la col·lecció és Els secrets de l’inmortal Nicolas Flamel i el primer volum s’anomena L’Alquimista de l’autor MICHAEL SCOTT.

l-alquimista-els-secrets-de-l-inmortal-nicolas-flamel-l-alquimi-sta-i-9788496791527

 Sophie i Josh Newman, dos bessons de 15 anys, decideixen trobar una feina a temps parcial durant l’estiu. Sophie en una cafeteria amb Perry Fleming, i Josh en una llibreria, amb Nick Fleming. Però, tot canvia quan un dia arriba el Doctor John Dee a la llibreria de Nick. Dee per fi ha descobert la nova ubicació de l’aquimista ( Nicolas Flamel  es fa passar per Nick Fleming) i  comença una baralla amb ell per poder arrabassar-li un llibre antic, El llibre d’Abraham el mag  ,conegut com el Codex. Després d’una intensa baralla amb l’alquimista, el doctor aprofita l’ oportunitat  de que hi ha una  gran explosió i li treu el Codex a Josh  que l’havia agafat , però ell, aconsegueix arrencar les últimes dues pàgines del llibre, les quals tenen la Invocació final per portar el món als Elders . Com si no hagués tingut prou amb  treure-li el llibre el doctor segresta  la dona de l’alquimista, Perenelle Flamel. Nicolas Flamel agafa els dos bessons, que ho han  vist tot, i els explica el que ha passat. Nicolas Flamel i la seva esposa Perenelle Flamel són en realitat uns alquimistes de més de 100 anys, són els cuidadors del Codex. També resulta ser que Sophie  i Josh són els bessons de la llegenda. Nicolas Flamel  juntament amb Scatty han de buscar la manera de despertar els poders dels bessons.

Realment és un llibre molt interessant, sobretot si la mitologia i la història t’agraden. És de l’estil El Senyor dels Anells  i  Harry Potter. Segurament també  faran la pel·lícula, encara que  no se sap quan .

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>