IES Antoni Cumella, no tot és estudiar.

És veritat que aquí es fan molts deures, exàmens, resums… Però encara i així el Cumella és un institut que per a molts de nosaltres es especial.

És un lloc on et passes quatre anys d’ESO (o més per als repetidors) i dos de batxillerat (si el vols fer), per tant no pots pensar en les coses negatives, no pots pensar que estàs tancat en una presó de la qual no pots sortir, el que has de raonar i rumiar molt bé són les coses bones que hi pots fer, a dins.

Per començar, vosaltres ja sabeu de sobra què es un lloc on hi fas amics. Això ja es suficient motiu per divertir-vos rient, parlant i escoltant, i fins i tot jugant.  Ja sé que pensareu que tot això està molt bé però que on ho faríeu. Doncs es pot fer a les hores de pati,entre classe i classe, i (encara que en són ben poques) a les excursions que proposa l’ institut.

És un lloc on tothom que hi entrem, poc a poc, deixem de ser nens i ens convertim en adolescents, i per tant, també tenim la llibertat de que ens tractin com persones més madures, (però això no és en tots els cassos ja que hi ha persones que no hi maduren gens)  i això ens dóna més responsabilitat a l’institut, però també ens dóna més drets.

És un lloc on tothom aprenem a compartir i a expressar els nostres sentiments, i on poder-nos mostrar tal i com som, perquè es un recinte on passem moltes hores de la nostra vida. Per això, encara que a vegades pugui resultar una mica estressant, hem d’intentar enjoiar tots aquests moments que només es realitzaran una vegada a la vida. En definitiva, hem d’aprofitar tot el que ens dóna aquest institut tan especial:  l’Antoni Cumella de Granollers.

Sergi Jaimez Serrano

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>