INTERCANVI de FRANCÈS

Com vam dir en un dels articles anteriors, els alumnes de francès de  3r i 4rt  finalment van a anar a Narbonne,  una ciutat on hi ha menys gent que a Granollers,  situada al sud del país de la regió del Languedoc-Roselló.

narbona.gif

 

El trajecte va durar  5 hores més o menys però s’ho van passar tan bé durant el viatge que el temps els hi va passar molt ràpid. Quan van arribar, van poder conèixer alumnes francesos amb els quals conviurien durant una setmana.

Cada alumne del Cumella va anar  a dormir a casa d’un alumne francès que, a més a més, li feia de guia. Als matins anaven a visitar llocs com Bajes- Sijan, que era un estany amb ocells i flamencs rosats, situat a la vora del mar Mediterrani. Després van visitar Carcassone, una ciutat molt bonica i coneguda per la seva ciutadella emmurallada d’ època medieval. Seguidament també van visitar el pont de Narbonne anomenat Marchands.

DSC_0048

DSC_0023

DSC_0054

                                                                            

També van visitar, com no, la coneguda catedral de Narbonne, un palau enorme que es va començar a construir el 1272 i  fins a finals del 1340 no la van acabar.

DSC_0068

 

Per les tardes acompanyaven als nois o noies francesos a les activitats que feien ells normalment, ja sigui jugar a diferents esports, o fer activitats de ball, com el hip-hop, breakdance…

Segons els nostres companys la gent allà era molt bona i sociable i els tractaven com un més del grup . Abans d’acomiadar-se  es van donar els telèfons, facebooks o altres reds socials per poder comunicar-se i mantenir la relació que havien començat. 

 

Author: Anas Hayi

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>