Glosses al Cumella

El divendres 21 de març, dia de la poesia, els alumnes que va escollir la professora de llengua catalana, Rosa Sagalés, van fer de trovadors contra els alumnes de l’institut Carles Vallbona, a la sala d’ actes. El concurs consistia en fer glosses a partir dels versos que s’inventaven els participants de cada escola.  Els equips constaven de set  parelles d’alumnes del Cumella i cinc grups  del Carles Vallbona.

El funcionament del concurs era: a la primera ronda participaven tots els alumnes, a la segona  només quatre, i a l’ última ronda els dos grans finalistes, d’allà sortia el guanyador o guanyadora de cada institut. Enguany van ser dues guanyadores , de l’  Antoni Cumella,  la Laia Aymerich de 4rt d’ ESO i del Carles Vallbona, la Laura Ulldemolins.

 FELICITATS A LES DUES!!!

 

Alassane Sidibe i Mireia Granado

Author: Mireia Granado Manga

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>