El quart!

El diumenge 2 de febrer es va organitzar el quart de la marató juntament amb la mitja, la mini i la marató.

Pocs dies després, preguntant als alumnes de l’IES Antoni Cumella que  van  córrer els 5 km del quart, ens van comentar que van fer un temps d’ 1 hora i  que van acabar ben cansats, ja que  la carrera era  des del carrer Girona fins al pavelló de handbol de Granollers.  La participació va ser aproximadament d’uns 50.000 corredors, si ens fixem en el  número del dorsal de l’alumne Daniel Sepúlveda 50.067.

Octavio Netto i Raúl Ramírez

Author: Raul Ramirez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>