Xerrada sobre sexualitat

Els alumnes de 3r d’ESO vam assistir a una xerrada sobre sexualitat a l’ambulatori de Granollers que es troba  al costat de la Porxada. Una de les metgesses que es diu Mònica, ens va ensenyar com posar un preservatiu, de manera que no es fes mal bé. A continuació, ens va comentar que hi havia diferents maneres de tenir relacions  i que no sempre havia  de ser el el coit. Ens va confirmar que existeixen diferents mètodes anticonceptius per evitar un embaràs, o d’altra banda,  quin és el moment  adient perquè la dona quedi embarassada.

Seguidament ens va parlar de la higiene, ja que és un aspecte molt important per no contagiar malalties a l’altra persona, i que per això havia d’estar neta sempre la part íntima de les dues persones.

 Ens va donar un temps per fer preguntes, i la majoria van tractar sobre el tema dels mètodes anticonceptius, i  de com evitar un embaràs, ja que som adolescents i ens interessen aquests temes.

 Finalment,  ens va donar molts consells que són importants i vitals per no trobar-se amb sorpreses. Trobo que ha estat una xerrada molt atractiva i curiosa a la vegada.

Author: Anas Hayi

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>