Crítica d’alguns videojocs

En aquest article us parlarem de la millora la gràfica, l’originalitat, els mapes, etc… i de que tracten aquests jocs.

GTA V

La història transcorre a la remodelada ciutat dels Sants, on Michael, Trevor i Franklin treballen individualment fins que es creuen les seves vides i comencen a fer-ho  en equip robant bancs o realitzant treballs per a diversos personatges.

 A GTA V els gràfics han millorat molt; a més  Rockstar ha intentat reinventar de diferents maneres el món obert, ( mars, muntanyes, botigues de luxe, bars, etc.) on el realisme es troba al carrer,  com la decadència urbana i  una fauna verge.

Els personatges principals són:

 Mikel: És el més ric dels tres, el seu hobby és robar bancs i per això és ric.

 Franklin: és de  classe mitja-baixa, i es dedica a aquesta feina perquè necessita els diners, i és la raó  per la qual  menysprea l’ altre que ho fa per avarícia.

Trevor: és el més pobre , es diu que quan va deixar l’exèrcit es va tornar boig.

 FAR CRY 3

Tracta sobre un noi anomenat Jason Brody que arriba amb  7 amics seus a les illes tropicals per passar unes bones vacances. No saps com, ni per què t’han capturat i et  pretenen assassinar. Després d’observar com assassinen brutalment al teu germà gran,  aconsegueixes escapar del

campament dels pirates. Necessites trobar als teus amics però has de  fer   moltes coses.

A Far cry 3 els gràfics han millorat molt com l’oceà, els boscos i en les escenes on hi ha morts i sang hi es més real. El joc i les missions són més complexes;  el món del joc és genial; els mapes són més extens i amples; la fauna verge és més creïble que en l’altre edició, també es poden   caçar els animals;  la freqüència del so és més bo. Tot això li dóna un toc de realisme.

El personatges principals són: Jason, un turista que viatja a l’illa per tenir una bones  vacances, i  Buzz , un distribuidor d’armes, de drogues, etc. de la illa i el que mana a la seva banda.

BATTLEFIELD 4:

Recker, el líder de la patrulla Dun , Irish i Pac estan atrapats en el fons del mar de Bakú. Tretze minuts abans d’això, la patrulla de Recker estava escampada per la ciutat. Tombstone, un soldat, ha de recuperar una  informació vital a Bakú , Azerbaiyán. Perseguit  per les forces especials russes, has de superar misions i cada vegada que les compleixes avances cap al punt de comandament. A  Battlefield 4 han  augmentat els gràfics d’un 30% al 50% . Els personatges són més verosímils perquè tenen més detalls i ombres; la mecànica del joc és força amplia i creativa, i el realisme també es fa visible amb els ambients que dibuixa fora del mapa i  el so. En canvi l’originalitat no ha millorat  molt.

ASSASSIN’S CREED 4

El joc s’ambienta en l’era daurada de la pirateria i compta amb tres ciutats principals: l’Havana, Kingston, i Nassau, que es troben sota la influència espanyola, britànica i pirata, respectivament. Compta amb 50 llocs “únics” per explorar. El jugador es trobarà amb les selves, forts, ruïnes i petits pobles que configuren aquest món, que està construït per permetre als jugadors molta més llibertat, com ara deixar-los participar, abordar i capturar vaixells que passen i nedar per les platges properes d’una forma furtiva.

Aquesta versió  ha treballat més  els  gràfics i diferents opcions per jugar ; també ha ofert un món obert i liberal. Entre les millores destaca que es tenen més eines i amagatalls, i per tant, és molt més funcional . També han millorat l’ estratègia en el combat cos a cos, ja que tenen un ritme més lent, tot i que algunes seqüències amb molts enemics es tornen un veritable caos.

FIFA 14:

Bàsicament tracta d’ equips,  fas competicions contra  altres persones o amb la CPU. Pots ser mànager, jugador , jugar en online, etc. Els gràfics es van perfeccionar, i fins i tot, les cares, els moviments i les animacions  s’acosten cada vegada més a la realitat. Les celebracions dels jugadors s’assemblen  a les que realitzen els seus equivalents en la vida real, i el mateix passa amb la forma en què es mouen.  És una  innovació que s’ observa ràpidament al jugar.

 

Author: Ismael Diez El Jaouhari

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>