3rC AL PICALLETRES

El picalletres és un concurs destinat a l’aprenentatge de la llengua catalana que consisteix en lletrejar paraules de dificultats ortogràfiques agrupades en sis nivells diferents. Per cada nivell hi ha una puntuació diferent, o sigui al primer nivell  10 punts, i així successivament fins al cinquè, al sisè nivell , però, s’aconsegueixen 100 punts..

Aquest any la classe 3r C de l’ lES Antoni Cumella va participar i va guanyar per 200 punts a l’institut Cervetó. Els alumnes que van participar en el concurs són la Diana Covaci, en Marc Rulduà i l’Andrew León. Van haver de practicar molt a casa durant la setmana i es va notar.

P1100771

Ara esperem que estiguin entre els  millors per passar a la següent fase!!!!

Però mentrestant si voleu veure’ls cliqueu aquí

 

Author: Anas Hayi

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>