PREMI SAMBORI

El premi Sambori és un concurs narratiu voluntari on no hi ha cap límit d’edat per als participants, i que va néixer com una iniciativa dels centres del País Valencià i que després es va difondre a tota Catalunya.

Sambori en català vol dir ‘’xarranca’’, un joc al qual hi juguen molts nens i nenes de Catalunya.
La Fundació Sambori organitza aquest premi des de 1988, on han pres part milers d’escriptors/es i centenars de centres i mestres, la qual cosa fa que sigui el premi literari amb més participació d’Europa.

Aquest any en Marc, un company de classe, ha participat en aquest concurs i segons ell no li ha costat molt escriure la història. Una història dramàtica en la qual un adolescent perd la seva parella, passant-ho molt malament cada dia, fins al punt de duicidar-se, després de consumir tot tipus de drogues i alcohol .

Diu que s’ha inspirat estant sol a la seva habitació i en silenci, i com li ha agradat la experiència , ha comentat que s’hi tornaria a presentar un altre cop.

Esperem que tingui molta sort i que guanyi .

No ha estat així per a ell, però sí per a la Marina Vázquez de 4t A, i aquí us deixem l’enllaç per sentir la notícia en directe.

Author: Anas Hayi

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>