LA MITJA MARATÓ

La mitja marató es va fer el dia 2 de febrer a les 10:30, però nosaltres els voluntaris, alumnes dels instituts Antoni Cumella i alguns alumnes del Bellera, havíem d’estar al Palau d’Esports de Granollers a les 8 del matí per començar a preparar tot el que ens deien.

Alguns de nosaltres vam ajudar a guardar les bosses de tots els corredors, altres van participar corrent la mitja, d’altres van etiquetar amb el número del  dorsal del corredor la seva bossa, uns altres repartien entrepans entre les 10:30 / 11 i uns altres ajudaven a fora, al carrer.

Va estar bé ser voluntàries encara que ens vam  cansar molt perquè vam haver d’ordenar totes les bosses dels corredors i havíem d’estar tota l’estona vigilant les motxilles. Entre tots nosaltres, però  ens anàvem canviant per anar a menjar un tros de taronja, de plàtan o per veure té o sopa .

Dos dies després, va venir un  dels patrocinadors a l’institut per portar uns obsequis per a tots els que van participar de voluntaris (KH-7, uns fideus i una jaqueta amb el logo de la mitja marató).

Valentina Hidalgo i Dianne Salvatierra

Author: Valentina Hidalgo Amaro

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>