Sortida del 3r d’ESO al TEATRE

“KDM X AKBA PTÓ?”

L’obra de teatre tractava sobre tres nois adolescents molt amics  que  havien de fer un treball junts i no sabien sobre quin tema fer-lo: o sobre les estàtues de la Rambla o sobre una pel·lícula de lluita i morts. I aquí és on comencen els problemes perquè en Martí vol fer el treball amb tots dos, però ells dos no volen fer el mateix treball. La decisió que pren en Martí , per no ferir els seus amics, és fer un treball  diferent amb cadascun, però mentre  intenta  fer-lo, s’ adona que en Victor  s’ha enamorat d’ell , perquè li fa un petó, però ell està enamorat  de la Sandra que el correspon però a qui ha fet mal, ja que volia demostrar-se a si mateix que no sentia res per en Víctor. L’obra acaba que els tres amics deixen de ser-ho en no atrevir-se  a expressar els seus sentiments,  ja que no acaben d’entendre el que els  passa.

Descripció dels personatges:

La Sandra interpretada per la Maria Manau, és una noia tímida, insegura, “hippie”…

En Víctor, Jaume Amatller, és un noi molt bèstia, es creu superior als altres i ell  es pensa que és “gay”…

En Martí, paper que interpreta Oriol Casals, és un noi que fa qualsevol cosa per agradar als seus amics i estar amb ells…

 La valoració que fem és que l’obra estava ben adaptada per a la nostra edat, ja que és un problema que ens passa sovint quan hem de fer un treball en grup, de triar amb qui el fem, i que ens va fer pensar que hem de dir el que sentim abans que passi alguna cosa més greu i sense solució.

 

Author: Dianne Michelle Salvatierra Roca

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>