Tast de la mitja 2013

 

Aquest any el Tast de la Mitja s’ha fet el dissabte 26 d’ octubre, a les 10:30.

El tast de la mitja és una carrera que es fa des de La Garriga, passant per  les Franqueses  i Canovelles i finalment Granollers, és a dir 10 km.

Alguns alumnes del Cumella, tan de l’ ESO  com de  batxillerat, vam col·laborar a ajudar als organitzadors. Se’ns podia reconèixer gràcies a una samarreta fluorescent que al darrera posava:

‘Es quan corro que hi veig clar”

Uns anàvem retallant les carreteres perquè no hi passessin els cotxes, altres donaven el menjar i les begudes,  i d’ altres repartien el número de dorsal que corresponia a cada participant .

Jo em vaig fer voluntària i vaig estar vigilant  que no passessin els cotxes pel carrer de Ponent. Va ser molt divertit i molt cansat perquè havíem de  tornar a les pistes a deixar el “peto” distintiu que ens havien donat i agafar els regals que consistien en un refresc, una ampolla d’aigua i menjar. Després d’ uns dies, a l’ institut, ens van donar un xandall d’estiu, macarrons i KH7 .

 

 

 

 

Author: Mireia Granado Manga

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>