Lliuraments de premis

A la tarda del dia 28 de maig es va fer el lliurament de premis dels dos millor treballs de recerca dels nois de 2n de BATX.

La tarda va començar amb el lliurement del premi al millor logotip convocat per l’AMPA que el va guanyar la Marta Reales.

Laia-Pau-Adria

La tarda va continuar una cançó cantada per Laia Aymerich i tocada per l’Adrià Gil i el Pau Muntada.

A continuació es van entregar les orles a tots els alumnes de 2n de BATX.

Joan Gurt

Desprès el Joan Gurt ens va canta una cançó d’òpera.

I a continuació la part més esperada de la tarda:

 El lliurement de premis.

Els cinc treballs finalistes van ser:

Estudi del circuit RC amb instrumentació i tècniques d’anàlisis electrònica“, d’Oriol Nadal

Creació d’un joc amb Scratch, de José Manuel Paniagua “Abracadabra! (Aplicacions de la màgia)” d‘Ismael Garcia.

I els dos millors treballs van ser:

-“La llum i l’expansió de l’Univers” de Cristian Nery Viglione Muñoz en l’àmbit científic- tecnològic,  en el que es pregunta si es pot conèixer l’origen de l’Univers a partir de la llum i les seves propietats. Per respondre aquesta qüestió s’introdueix en l’estudi de la naturalesa de la llum i les seves propietats característiques dins l’òptica física, geomètrica i quàntica, per posteriorment aplicar aquests coneixements al càlcul experimental de l’edat de l’univers a partir de la llum i la constant de Hubble, arribant a la conclusió que l’edat de l’univers o el temps des de l’últim Bing Bang és de 14 mil milions d’anys.

-I “L’atenció a l’infant amb dèficit auditiu avui” de Marc Albiol Álvarez en l’àmbit social- humanístic- artístic que fa una revisió teòrica sobre el tema de la deficiència auditiva i investiga els aspectes relacionats amb la resposta educativa que es dóna als alumnes amb deficiència auditiva. Identifica les estratègies educatives que milloren el rendiment acadèmic d’aquests alumnes i arriba a la conclusió que l’escola pública i concertada del Maresme i del Vallès Oriental dóna una  resposta adequada i adaptada a les necessitats educatives especials de l’alumnat amb dèficit auditiu de l’etapa d’educació infantil i primària.

Els premis per als dos guanyadors va ser una ceràmica del ceramistaToni Cumella. 2013-05-28 23.41.28
Els hi va costar bMarc-Cristian-Araceliastant obrir el regal, Potser perquè estaven molt nerviosos!

Un cop  es van haver entregat tots els premis, l’Oriol Nadal ens va preparar un bon discurs on ens explicava tot el que té de dolent anar a l’escola, com aixecar-se cada dia a les 7 per anar al col·legi, i un cop s’arriba a casa que  s’han de fer tots el deures i estudiar i això tots els dies, la mateixa rutina, però que mirant-se ara fins a on ha arribat, ens assegura amb molta fermesa que val la pena i ens dona ànims per continuar amb la nostra feina i que no es rendim mai.Oriol Nadal

Seguidament ens van ensenyar un vídeo amb moltes fotos dels alumnes de 2n de BATX.

I per finalitzar aquest dia ens van preparar un pica-pica a la cantina.

Va ser una tarda molt entretingut per a tots i molt especial per als alumnes de 2n de BATX als qui  volem desitjar-los un futur ple d’èxits i que mai renuncien als seus somnis perquè ja estan molt aprop d’ells.

Enelí Viglione

 

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>