El final de curs ja és aquí !

Aquestes dues setmanes, abans d’acabar el curs, es duran a terme una sèrie d’activitats.

Els dies 11,12,13 els alumnes de segon de batxillerat estan fent  la selectivitat. Des d’aquí els desitgem molta sort !

El divendres 14 de juny se celebrarà la festa del nostre institut. Durant les primeres hores del mati fins a l’hora del pati es faran  tallers i activitats i després ens reunirem tots els alumnes a la sala d’actes per poder veure i aprendre sobre el treball “ La riquesa lingüística de l’ institut “ i per veure les actuacions musicals dels diferents grups d’ESO .

A partir del dia 17 començarem els crèdits de síntesi que per qüestions econòmiques es faran en el centre. Els alumnes de 1r d’ESO faran el crèdit de síntesi sobre “Els aliments “, els alumnes de 2n d

’ESO faran el crèdit sobre “L’Edat Mitjana”,  els alumnes de 3r d’ESO faran el crèdit de síntesi sobre “ La publicitat” i els alumnes de 4r d’ESO el crèdit de síntesi el faran sobre “ Les institucions a Granollers”.

També us recordem que el dia 26 de juny es farà l’entrega de notes d’ESO i batxillerat, els tutors dels vostres fills i filles ja us diran  les hores de l’entrega.

I per acabar, des de la revista us desitgem un Bon estiu !

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>