XIX TROBADA DE CORALS D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Com cada any ,des de en fa 19, a l’abril, es va celebrar la Trobada de Corals d’Educació Secundària. La trobada consisteix en reunir instituts de tot Catalunya i està organitzada per una comissió formada pels professors i professores de música. Està dirigida per Constantí Sotelo. A causa de l’ èxit de les edicions anteriors, aquest any la trobada es va celebrar en diferents ciutats i repartint les corals pels diferents auditoris. A la coral del nostre institut ens va tocar anar a Barcelona a l’Auditori juntament amb 8 corals més.
El assajos de la nostra coral van començar a inici de curs. Els assajos es feien de 13:30 a 14:30 els dimecres i eren organitzats per l’Aina Fuster la professora de música.
La trobada va ser el dia 25 d’abril ,un dijous, i vam anar-hi en tren i en metro. Els professors que ens van acompanyar van ser l’Aina Fuster, el Manel Gutiérrez i en Joan, els psicopedagog del centre.
Una vegada a l’auditori vam fer un assaig general amb la resta de corals. Un cop acabat vam començar a cantar el repertori comú, que incloïa cançons com: “els Segadors” (himne nacional de Catalunya), “Va pensiero”, “Tens un amic”, “Que tinguem sort”, el Cant per la trobada de corals i finalment “l’Hora dels adéus”.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>